ΣΤΕΛΛΑ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ & ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Γεννήθηκα στην Λευκωσία το 1976 και μεγάλωσα στον Στρόβολο. Είμαι μονογονιός και μητέρα δύο αγοριών. Είμαι απόφοιτος της Αμερικανικής Ακαδημίας Λευκωσίας και έχω σπουδάσει Travel, Tourism and Hotel Management στο Frederick University.

Εργάστηκα σε Κυπριακές Εταιρείες σε θέσεις ευθύνης στον τομέα του Hotel and Events Management και έχω εξειδίκευση στον Προσβάσιμο και Ιατρικό Τουρισμό.

Συμμετείχα μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης στην επιτροπή δημιουργίας νέων ISO Standards για τον Προσβάσιμο Τουρισμό.

Έχω συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Access Angels» ένα έργο που στοχεύει να προτείνει σε οποιονδήποτε προσβάσιμο ταξιδιώτη μια εναλλακτική, δωρεάν υπηρεσία μη ιατρικής προσωπικής βοήθειας σε έναν βιώσιμο τουριστικό προορισμό, χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένους νέους εθελοντές.

Από τον Φεβρουάριο του 2019 εργάζομαι ως εξωτερικός συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας (πρώην Κέντρο Αποκατάστασης Λευκωσίας) ως Προισταμένη Μάρκετινγκ και Εξυπηρέτησης Πελατών, προωθώντας το νησί μας για Ιατρικό Τουρισμό και βοηθώντας τους ντόπιους για την Αποκατάσταση τους.

Από τις 6 Νοεμβρίου 2019 συμμετέχω ως εξωτερικός εμπειρογνώμονας για την προσβασιμότητα, σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες ως ομάδα στόχου για την τουριστική βιομηχανία», όπου συμμετέχουν τέσσερις χώρες (Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία και Κύπρος).