ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΜΟΝΑΡΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Πάφο στις 7 Μαρτίου 1992 όπου και έζησα τα παιδικά μου χρόνια. Έχω καταγωγή από την Γεροσκήπου και την Σαλαμιού της Επαρχίας Πάφου, γενέτειρα του πατέρα μου και της μητέρας μου αντίστοιχα.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 2010, και έχω αποκτήσει διπλώματα λογιστικής LCCI. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Bolton (Manchester) και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Εργάζομαι ως επαγγελματίας αυτοτελώς εργαζόμενος με εξειδίκευση στην σχεδίαση και εκτύπωση σε διάφορα προϊόντα για λιανική και χοντρική πώληση.

Δραστηριοποιούμαι επίσης στην ραπ μουσική σε κοινωνικό-πολιτικό στίχο με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Μέσω της μουσικής παρουσιάζω τις θέσεις και τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα. Ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες ασχολούμαι με τον αθλητισμό και έχω αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση σε θέματα εθελοντισμού.

Στόχος μου μια Πάφος καθαρή, χωρίς σκάνδαλα, φιλική στο περιβάλλον, απολαυστική για τον επισκέπτη και ελκυστική για τις νέες επιχειρήσεις.