ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στη Λάρνακα το 1983 στην οποία μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι. Έχω καταγωγή από την Αμμόχωστο απ’ την οποία κατάγεται η μητέρα μου. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες.

Είμαι απόφοιτος της Διανελλείου Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, στην ηλεκτρολογία και έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πατρών (Bsc). Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Bournemouth University στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών (Msc).

Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία στο επίλεκτο σώμα της Στρατονομίας.

Με την επιστροφή μου το 2010 από το εξωτερικό, έχω εργαστεί για 6 χρόνια ως στέλεχος Μάρκετινγκ σε μεγάλους οργανισμούς στον τομέα του τουρισμού και αερομεταφορών. Από το 2016 εργάζομαι ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας σε δική μου εταιρεία. Παράλληλα από το 2015 διατηρώ τα τοπικά μέσα City of Larnaka των οποίων είμαι δημιουργός.

Ως δημότης της Λάρνακας και λόγω των τοπικών μέσων που διατηρώ, έχω καθημερινή τριβή σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης και επαρχίας. Ιδιαίτερα στο Δήμο Λάρνακας έχω ενεργό εμπλοκή καθώς εργάζομαι στενά με το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Βύρα σε διάφορα θέματα του Δήμου.